Çmimi i “Kartonit të gjelbër”, analizohet nga institucionet kompetente

Shpërndaje

Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve dhe Ministria e Financave ende analizojnë se cili do të ishte çmimi i korrigjuar për kartonin e gjelbër.
Sipas kryetarit të ekspertëve të Agjencisë, Klime Popovski, qëllimi përfundimtar është të arrihet liberalizimi i çmimeve të auto-përgjegjësisë, por Ministria e Financave e ka fjalën e fundit. Uljen e çmimit të kartonit të gjelbër, për udhëtime jashtë vendit e paralajmëroi kryeministri Zoran Zaev.