Eksluzive / Fakti i parë: MËDITJE nga arka e besimtarëve! (Foto)

Shpërndaje

Sulejman Rexhepi dhe Mustafa Dauti nuk mjaftuan me vjedhjen e donacioneve nga R. e Turqisë, donacioneve për vërshimet e lagjes Hasan-Beg ato donacione të mbledhura nga besimtarët e vendit tonë për refugjatët Sirian etj.

Përveç pagave mujore binomi Sulejman Rexhepi dhe Mustafa Dauti të pa mjaftuar kanë gjetur mënyrën e plaçkitjes së arkës së BFI-së.

S.R. dhe M.D. me nënshkrimet e tyre BFI-së i ka kushtuar më shumë se aktivitetet humanitare, 320.000 den Sula dhe 320.000 den. Tafa ngaqë në muajin e Ramazanit kanë “shpërndarë” pakot ushqimore!

Tmeri është në pjesën që keta kriminel përveç fotove me të varfërit nuk kanë kryer asnjë aktivitet tjetër, pjesen e aktiviteteve e kanë kryer organet tjera të BFI-së.

Turp!

Shkruan në faqen Një BFI pa krim dhe korrupsion, te cilet kerkuan nga stafi jone qe te publikojme kete shkrim.