Eleminohet me 6 plu.mba kreu i tifozëve të Partizanit (Video)

Shpërndaje

Kryeqyteti serb, Beograd kaloi një mbrëmje vërtetë shoku.

Një prej drejtuesve më famëkeq të tifozëve të Partizanit të Beogradit “Alcatraz”, Ljubomir Kica Markovic është ekz*ekutuar me gjashtë plu*mba, çka i kanë sjellë vde*kjen e menjëhershme. Ngjarja e rëndë ka ndodhur mbrëmjen e së premtes në rrugën “Milenka Grcic” në Beograd.

37 vjeçari fitoi reputacion në opionin sportiv si një nga drejtuesit e grupit, të cilin ai e drejtoi me Djordje Prelic dhe Aleksandar Vavic. Më parë, Markovic ishte dë*nuar me 30 vite bu*rg për vr*asjen e tifozit francez, Bruce Taton.

Pas apelit, dënimi i tij u ul në 13 vjet. Burime për gazetën serbe, “Blic” pohojnë se Markoviç shëtiste i lirë në rrugët e vendit, teksa ishte bashkëpunëtor i ngushtë i Aleksandar Vavic, një nga tre vëllezërit Vavic, i dë*nuar në mënyrë të përsëritur për kr*ime të ndryshme, të cilët ishin edhe anëtarë të “Alcatraz”.

VIDEO

VIDEO