Familja nga fshati Gajre e Tetovës janë në kushte katastrofale, të gjithë anëtarët e sëmurë që nga lufta e 2001 (Video)

Shpërndaje

Në një postim ne facebook duket qartë se një familje nga fsh.Gajre e Tetovës janë në gjendje katastrofale të gjithë anëtarët e familjes janë të sëmurë, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Vizituam familjen Musai nga fsh. Gajre,në gjendje katastrofale,gjithë anëtarët e sëmurë.Më keq jan vajza 26 dhe djali 25 vjeçar,shikoni vet,të traumatizuar dhe sëmurë nga bombardimet e shtepise ne 2001 ne fsh. Gajre.Nga 2001 me banes ne Tetove.Tash dun me i nxjer nga banesa,shkaku i mospagesës;e me çka të paguajn, nuk kan, sjan në gjendje pune😢😢Me ndihmën tuaj InshAllah do tju blejm një banes,8000€ i kemi mbledhur. Kush sa ka mundësi,ndihmoni.Shpërndaje, na kontaktoni.

Tel. MK: 072205154
Whattsapp/Viber: 004915114055555