Ja sa para merr avokati i Sulejman Rexhepit nga BFI-ja (Dokument)

Shpërndaje

Dëshmi Shokuese

1.253.150.00 denarë kushton avokati i Sulejman Rexhepit, dëmtohet rëndë arka e BFI-së (Dokument)

Radovan Çeshmaxhiski arkës së BFI–së i kushton 1.253.150.00 denarë në vit apo 88.500.00 denarë në muaj!

Marrveshjet e këtilla me njerëz si Radovan Çeshmaxhiski tregojnë qarte se Sulejman Rexhepi si një kriminel me çdo kusht mundohet ta korrupton edhe drejtësinë e vendit për të qenë sot ende i lirë pas gjitha skandaleve korruptive që BFI-së i ka kushuar me miliona euro.

Tretmani i këtillë nuk është edhe për nëpunësit e BFI-së, sepse një rrogë e Çeshmaxhiskit kushton sa 15 rroga të një imami, që çdo ditë duhet ta kalojnë me shtypje nga ana e Sulejman Rexhepit nën tytën e shantazhit se nëse ata nuk veprojnë atë që thotë Sulejman Rexhepi do të përshëndeteshin përgjithmonë me Bashkësinë Fetare Islame.

Portali Një BFI pa krim dhe korrupsion publikon dëshmi dhe dokumente kundër Sulejman Rexhepit, të cilët gjithashtu kërkojnë nga portali jonë që i njejti meterial të publikohet edhe tek ne.