Kamerieret gjobiten pasi nuk kishin veshur asgjë tjetër përveç brekëve duke iu shërbyer klientëve

Shpërndaje

Një video në Facebook e postuar më 16 nëntor u bë virale pasi shfaqi katër kamariere që u shërbenin klientëve, të veshura vetëm me brekë dhe përparëse, transmeton Telegrafi.

VIDEO

Policia gjobiti këto kamariere në një bar në Bangkok, Tajlandë.

Katër gratë, të moshës 24 deri në 34 vjeç, u arrestuan dhe u gjobitën afërsisht 66 dollarë.

Videoja tregon kostumet skandaloze, ashtu si të brendshmet dhe përparëset mezi mbulojnë gjoksin e tyre.