Kasami: Aderimet e reja sa vijnë e shtohen në Lëvizjen BESA, “Qyteti i Prespës me BESË”

Shpërndaje

Lideri i Lëvizjes BESA në faqen e tij në facebook, tregon se për anëtarësime të reja që i bashkangjiten partisë së tij, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë i Bilall Kasamit:

Lëvizja BESA vazhdon të ndërtojë politikën e saj inkluzive duke i dhënë mundësi të barabartë gjithë profesionistëve të cilët duan të kontribojnë në të mirë të shoqërisë sonë. Sot në Lëvizjen BESA e mirëprita magjistrin e diplomacisë Blerim Besimi nga Prespa. Duke i dëshiruar sukses dhe punë të mbarë në rrugëtimin tonë të përbashkët uroj që këto prurje të jenë motiv për çdo të ri dhe çdo profesionist që të bashkohet me familjen e madhe të Lëvizjes BESA.
#KohaPërVeprim #meBESË