Kelmendi: Pushtetarët shqiptarë në Maqedoni nuk janë në gjendje të shtrojnë 15 km rrugë drejt Kosovës

Shpërndaje

Gazetari, opinionisti dhe analisti i njohur nga Kosova, Adriatik Kelmendi ka pushtetarët shqiptarë në Maqedoninë e Veriut, sepse sipas tij për kaq shumë vite nuk kanë bërë as edhe një kilometër autostradë drejt Kosovës. Të gjitha investimet në autostrada sipas Kelmendit, janë fokusuar drejt Greqisë, Sërbisë dhe Bullgarisë, përcjell in7.

“Sa i merr seriozisht shteti maqedon shqiptarët – 15 km autostradë drejt Kosovës s’qenë në gjendje t’i shtrojnë tash e sa vjet.
Qyqarllëk i madh i klasës politike shqiptare atje.
Ndërkohë, 160 km deri në Greqi krejt autostradë, drejt Serbisë autostradë, drejt Bullgarisë, gjithashtu” – ka shkruar Kelmendi në profilin e tij në Facebook.