Mogli kosovar hyn me ujk “live” në emision! Shikoni çfarë i bën ujkut

Shpërndaje

Mogli kosovar i ashtuquajturi Hysni Rexhaj nga Gjakova, është futur me ujkun në emision dhe nuk ka hezituar të luaj me të.

Shikoni çfarë bën dhe si reagon ujku!