“NAGRADAT” për Sulën dhe Tafën nuk kanë të ndalur (Dokument)

Shpërndaje

Rrjeti Social: Një BFI pa krim dhe korrupsion

Qindra dokumente kanë arritur në INBOX-in tonë që bëjnë fjalë për shuma milionëshe të vjedhura nga hajnat klasik si Sulejman Rexhepi dhe Mustafa Dauti.

Dëshmia e rradhës tregon se si S.R. dhe M.D. kanë gjetur mënyrën për ta shprazur arkën e BFI-së.
“NAGRADA” ëshfë fraza që përdorin hajnat e këtij lloji, në këtë rast “NAGRADOHEN” me nga 300.000 denarë!!!

Hilal dhe BFI po shërbejnë si vula për pasurimin e Sulejman Rexhepit dhe Mustafa Dautit. Si gjithmone por edhe këtu nuk tregohet aktiviteti i realizuar humanitarë nëqoftëse është realizuar.

Faqja në fjalë kërkon çdo herë nga stafi jonë që cdo publikim të tyre ta publikojmë edhe ne në faqen tonë, por ne si portal nuk marrim asnjë përgjegjësi pasi publikimi bëhet pa asnjë ndryshim sado i vogël të jetë.

Ndryshe vlenë të theksohet se para 4 ditëve Buzaku ka pasur edhe nje konference per shtyp ku ka publikuar sipas tij dëshmi për keqpërodimin e parave të BFI-se nga Sulejman Rexhepi.

Më poshtë ju sjellim edhe publikimin origjinal të tyre: