“Në Strugë DUI rizgjodhi kryetar njeriun e tendereve dhe diplomave të shitura”

Shpërndaje

Sekretari organizativ i partisë Alternativa, Bekim Sali, ka komentuar rizgjedhjen e Ramiz Merkos për kryetar dege të BDI-së në Strugë.

“Në Strugë DUI rizgjedh për Kryetar dege njeri të “dëshmuar” nga fusha e tenderëve, objekteve pa leje, diplomave të shitura, veturave luksoze zyrtare. Rizgjedhja ndodhi pasi që kandidati ka përmbushur të gjithë kriteret partiak dhe është shumë konkurent me gjitha degët e DUI-t konform filozofisë “politike” të liderit të saj.”, shkroi Bekim Sali.