Prokuroria fillon hetimet edhe për një funksionar të BDIsë, ja kush është! (Foto)

Shpërndaje

Kundër kryetarit të Sarajit Blerim Bexheti, Komisioni Shtetëror Kundër Korrupsionit ka iniciuar procedurë për ndjekje penale për shpë*rdorim detyre në prokurorinë publike kompetente. Prokuroria themelore në Shkup ka pranaur kërkesën e Antikorrupsionit dhe ndaj kryetarit të komunës së Sarajit është hapur hetim në lidhje me shpërdorimin e detyrës respektivisht ndërtimeve pa leje. Perndryshe dje edhe kundër kryetarit të Strugës Ramiz Merko, Komisioni Shtetëror Kundër Korrupsionit tha se do të iniciojë procedurë për ndjekje penale për shpë*rdorim detyre në prokurorinë publike kompetente. Lajmi është marrë nga portali maqedonas që heton korrupsionin tek funksionarët shtetëror: IRL.MK