Protesta shqiptare kundër rasteve të montuara gjyqësore në Maqedoninë e Veriut

Shpërndaje

Nga parku i Çairit ka filluar marsh – protesta me të cilin kërkohet zbardhje e të gjitha rasteve të montuara gjyqësore, ka vazhduar para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut (RMV), transmeton Portalb.mk.

Protestuesit gjatë marshimit kanë brohoritur: “Pa drejtësi nuk ka qetësi”, “Duam liri”, “liri për Harun Aliun” dhe kanë shprehur kritika dhe pakënaqësi ndaj liderit të Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti.

Ndër parrullash, shihet e vendosur edhe fotografia e Almir Aliut duke pyetur “Ç’patë që më vratë?”.

VIDEO