Tjetër tërmet lëkund Shqipërinë

Shpërndaje

Një tërmet tjetër është ndejrë në Shqipëri para nj⌂ ore me magnitudë 2.9.

Në orën 10.01 të mëngjesit të sotëm është ndjerë një tjetër tërmet në Shqipëri.

Ende nuk ka të dhëna se sa shkallë ka qenë ky tërmet dhe se cila ka qenë epiqendra e tij, por është ndjerë në rrethinën mes Durrësit dhe Tiranës.

https://www.emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=808450