Tregon nëna Feride: Ja si i zura serbët në kur.thë e Nasim Haradinaj i “rahatoi”!

Shpërndaje

Nëna nga Tropoja 75 vjeçarja Feride Hajdinaj bashkë me gjeneralin Nasim Haradinaj treguan se si bënë kur*thin për ushtarët serb dhe se si i vr*au Nasim Haradinaj ata.!

Se si ndodhi e tërë kjo ndiqeni emisionin më poshtë.