Ziadin Sela: Kam informatë se Grubi ju ka treguar huliganëve se ku ndodhem unë

Shpërndaje

Lideri i ASH Ziadin Sela ishte i ftuar në intervistë në Tv në gjuhën maqedone Kanal 5, z. Sela duke folur për momentumin politik ka folur edhe për ngajrjet e 27 prillit.

Ziadin Sela në intervistën e tij ka thënë: kam informatë se deputeti i BDI Artan Grubi ju ka treguar huliganëve se ku ndodhem unë.

Gjithashtu Sela i pyetur nga gazetari për ngjarjet e 27 prillit dhe përse nuk u sul*muan deputetët tjerë shqiptarë por vet ai, Sela ka thënë se duket nga pamjet televizive se krahu i djathtë i Ali Ahmetit Artan Grubi është përqafuar me djalin e Mihajkovit, dhe dyshon se se rasti është një kurth përbashkët i më shumë politikanêve dhe partive

Interista eshte ne gjuhen maqedonase.