Zyrtare: Vendkalimi kufitar Bellanoc-Stançiç hapet më 28 Nëntor

Shpërndaje

Vendkalimi kufitar Bellanoc-Stançiç do të hapet më 28 nëntor të këtij viti. Agjencia e lajmeve INA mëson se Sekretariati për çështje evropiane dhe ministri Sadulla Duraku tashmë kanë nisur përgatitjet për ceremoninë e hapjes ku do të ketë delegacione edhe nga Republika e Kosovës.Vendaklimi Bellanoc – Staniçiq do lidh Maqedoninë dhe Kosovën, ndërkohë do i jap një impakt të ri raporteve ndërmjet Likovës dhe Gjilanit, duke shkurtuar rrugën për komunikimin e banorëve të kësaj ane për më shumë se 60 km. Projekti është financuar nga fondet IPA të BE-së.