“Jetimat e Ballkanit” ushqejnë 500 personat e prekur nga tërmeti në Shqipëri, të vendosur në Prizren (Foto)

Shpërndaje

Shoqata “Jetimat e Ballkanit”, ka vazhduar aktivitetin e saj në mbështetje të të prekurve nga tërmeti në Shqipëri.

Përderisa në ditët e para të javës së shkuar kishte ndihmuar shqiptarët ne zonën e Durrësit dhe Thumanes, njëherit të prekurit nga tërmeti me tonelata gjë sende, duke filluar prej veshmbathjeve, ushqimeve, ata kanë vazhduar me shtrimin e darkës për të vendosurit nga Shqipëria në kampin inovativ në Prizren, i cili është bërë vendstrehim për ata që u prekën nga tërmeti javën e kaluar.

Më poshtë mund ta lexoni postimin e plotë të Kastratit: