Kjo kompani kosovare ua jep nga 200 euro punëtorëve për Vit të Ri

Shpërndaje

Punëtorët e Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), do të shpërblehen nga kjo ndërmarrje me nga 200 euro më shumë për festat e fundvitit, raporton Gazeta Sinjali.

Në njoftimin e publikuar në llogarinë e SRKEK-ut, thuhet se bordi i KEK-ut ka vendosur që punëtorët të shpërblehen me nga 200 euro më shumë për shkak se kanë tejkaluar planin vjetor të punës.

Postimi i tyre i plotë:

Punëmarrës të dashur më kërkesën tonë për bonus për 200€ dhe me punën tuaj të palodhur që tejkaluam planin vjetor, sot bordi i drejtorëve me Menaxhmentin e ­KEK-ut vendosi për bonus 200€ për fundvit.

Faleminderit të gjithë punëtorëve që kontribuan për rezultatet në punë njëkohësisht falenderojë Menaxhmentin dhe Bordin për mirëkuptimin e kërkesës sonë për punëtorët e KEK-ut.

Me respekt kryesia ekzekutive e SRKEK-UT