Konaku mikpritës i Sefer Ukës nga Bllaca e Suharekës (Video)

Shpërndaje

Gazetarja Shpresa Sekiraqa sjell odën më të veçantë në rajonin e Suharekës.

Kur u ndërtua oda e Sefer Ukës, si i mbijetoi kohës dhe ballafaqimit me ushtrinë serbe i kuptoni përmes reportazhit të mëposhtëm.