Prej 18 vitesh familja e mban në zinxhir Minirin nga Kaçaniku, u sëmur për shkak të masa.krave serbe (Video)

Shpërndaje

Prej 18 vitesh familja e mban në zinxhir Minirin në Kaçanik, u sëmur për shkak të masa*krave serbe. Dhoma e një personi në Vataj të Kaçanikut është në kushte të tmerrshme dhe i lidhur me zinxhir po mbahet një anëtar i familjes Dullovi.

Pamjet në kronikën e mëposhtme mund të jenë të rënda për fëmijët dhe personat e ndjeshëm, andaj nuk rekomandohen të shikohen nga ta. Derën ja hapin vetëm kur i japin ushqim dhe cigare. I sëmuri mendor mbahet i mbyllur për 18 vjet në dhomën e tij.

Familjarët thonë se problemet e Minirit u shfaqën gjatë luftës për shkak të masa*krave nga forcat serbe. Ata gjithashtu pohojnë se Miniri është edhe i rrezikshëm me rrethin e vet. Reparti i Psikiatrisë në Prishtinë ia dhanë diagnozën Minirit ku i diagnostifikua me Skizofreni të dezorganizuar./klankosova/