Qytetari në Durrës: “Rama ik”. Kryeministri i përgjigjet: Ja tani, tani, mos ki merak… (Video)

Shpërndaje

Grupi i ekspertëve dhe inxhinierë izraelitë vijojnë sot inspektimet në banesat e dëmtuara në Durrës.

Në vend ka qenë edhe kryeministri Edi Rama që ka parë nga afër procesin e inspektimit dhe ka folur me ekspertët dhe banorët që janë ende të traumatizuar nga tërmeti.

Nderkohe qe ecte per te shkuar ne nje tjeter kompleks, kryeministri Rama eshte perballur me thirrje “rama ik” nga nje person qe ishte ne rruge.

Sapo e dëgjoi kryeministri nuk ka qendruar indiferent dhe i eshte pergjigjur: Ja tani, tani, mos ki merak…

Minuta e 21:20 kur kryeministri Ram i kthen përgjigje qytetarit