Qytetari – Ramës: “Ma kanë marrë gruen dhe ma kanë çu në Golem, pa më pyet mua!!!” (Video)

Shpërndaje

Një qytetari ia qanë hallin Edi Ramës dhe i thotë: z.kryeministër ma kanë marrë grun dhe ma kanë çu në Golem, si bre ta kanë marr grun, po ma kanë çu grun në Golem pa m’vet mu, si ta kanë çu në Golem grun, kush ta ka marr grun, po mirë gruaja jote paska më shumë mend se ty, merr autobusin shko edhe ti tek gruaja, O ZOT O ZOT…, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Dialogu edhe pse në një situatë të rënduar, ka shkaktuar të qeshura.

Rama: Ça ke mor vëlla, ça ke? Më thuaj. Le të vijë, ça ke? Hë, thuaj? Qytetari: Ma kanë marrë gruan ma kanë çuar në Golem. Rama: Ça të kanë bërë? Qytetari: Ma kanë marrë gruan, e kanë çuar në Golem. Rama: Si ta kanë çuar në Golem Qytetari: E kanë marrë e kanë çuar pa më vet mua. Rama: E kanë marrë gruan pa të pyetur ty? Qytetari: Po. Rama: Po gruaja paska më shumë mend se ti se paska shkuar në hotel. Merr autobusin e shko tek gruaja. Hej Zot! O Zot! Gruaja është çmend me këtë, ka shkuar vetë i ka thënë në daç hajde në daç mos hajde.