Rama në bur.gun e grave jep lajmin e madh: Gjysma prej tyre do të lirohen, pjesa tjetër përfiton uljen në 1/3 e dë.nimit

Shpërndaje

Bu*rgu i Grave, Tiranë – Aministia për 56 gratë që vuajnë dën*imin në sistemin penitenciar shqiptar, liron menjëherë 28 prej tyre dhe për 28 të tjera, ul 1/3 e dën*imit.

• Vitet e fundit Shqipëria ka bërë hapa të mëdhenj përpara në drejtim të barazisë gjinore, çka figuron edhe në rankimet ndërkombëtare, ku jemi në 5 vendet e para në botë për barazinë gjinore në qeveri dhe kemi kapërcimin më të madh në hendekun e përgjithshëm gjinor, duke arritur në vendin e 20, midis Kanadasë që rankohet e 19-ta dhe Britanisë së Madhe që rankohet në vendin e 21-të👍