Rrëfimi rrëqethës i kosovares: Fqinjtë serbë na përdh.unuan edhe para fëmijëve (Video)

Shpërndaje

Një grua e dhu*nuar sek*sualisht nga forcat serbe, gjatë luf*tës në Kosovë në vitin 1999, ka dhënë një dëshmi rrëqethëse.

Gruaja ka treguar se janë si gratë shqiptare janë përdh*unuar për pesë ditë me radhë, pasi janë kapur robër nga forcat serbe në Kosovë.

Ajo po ashtu ka treguar se janë dhu*nuar sek*sualisht nga serbët, në sy të burrave dhe fëmijëve, që ishin të pranishëm aty.

Gruaja ka theksuar se disa prej kri*minelëve që i dhu*nuan, ishin persona që jetonin në të njëjtin fshat me ta.

“Jemi dhu*nuar për pesë ditë. Aty kishte gra, fëmijë pleq dhe na dhu*nonin edhe në sy të fëmijëve. Ata që ishin nga zona jonë mbanin maska në fytyrë“, tregon gruaja për ABC News.

Intervista e plotë: kliko KËTU