Sela vazhdon takimet me qytetarët e Studeniçanit (Foto)

Shpërndaje

Aleanca për Shqiptarët po vazhdon takimet me qytetarët e secilës njësi në Maqedoni. Nga kjo parti thonë se takimi në banorët e Komunës së Studeniçanit ishte shumë frytdhënës dhe se qytetarët e kësaj ane ishin shumë entuziast.

”Fshatret e Komunës së Studeniçanit, entuziazëm dhe energji për fitore”, është shprehur sonte Ziadin Sela. Udhëheqësit e Aleancës për Shqiptarët ditë më realizuar takime edhe me banorët Shkupit dhe Kumanovës.