Skandal në Maqedoni: Profesori ka kërkuar se.ks ose 1.000 euro nga studentja, del emri dhe foto e tij! (Video)

Shpërndaje

Në Gjykatën e Shkupit po zhvillohet seanca gjyqesore e rastit “Erasmus”, ku profesor i fakultetit ekonomik akuzohet për kërkim të favoreve sek*suale ose ryshfetit për ti dhënë notë kalimtare një studenteje. I akuzuar është profesori i Fakultetit ekonomik në Shkup, Bobek Shuklev, shkruan MakFax.

Deshmitar në këtë rast është Dejan Trajkoviq, ish i punësuar në bifenë e fakultetiti ekonomik. Ai ka thënë se ka ndërmjetësuar në një rast kur një studente ka kërkuar notë kalimtare. Profesori Shuklev sipas tij, ka kerkuar favore sek*suale ose 1000 euro si kompensim, pasi studentja ka qenë e dobët. Studentja ka pranuar të paguaj, por nuk ka pranuar të flejë me profesorin.

Linku origjinal: KËTU