TVSH-ja ime, DAP filloi me pagesën e mjeteve

Shpërndaje

Drejtoria për të Ardhura Publike (DAP) filloi me pagesën e mjeteve sipas Ligjit për kthim të një pjese të TVSH-së te personat fizik. Kthimi i 15 për qind të TVSH-së në llogaritë e transaksionit transferohet në llogari të qytetarëve për tremujorin e parë, përkatësisht për muajt korrik, gusht dhe shtator.

“Deri tani kthimi është bërë tek 16.600 qytetarë, ndërsa deri në fund të javës së ardhshme kthimi do të bëhet te të gjithë qytetarët të cilët i kanë skanuar llogaritë fiskale në tremujorin e parë përmes aplikacionit TVSH-ja Ime”, njoftoi DAP.