Zef Deda nuk e harroi të madhin Gëzim Kruja në 80-vjetorin e tij! Vizita surprizuese… (Video)

Shpërndaje

Ditën e djeshme, aktori i njohur i humorit Gëzim Kruja ka zhvilluar ditëlindjen e tij të 80-të, i cili e ka gjetur me probleme shëndetësore.

Ditën e ditëlindjes, Kruja është vizituar nga miku i tij, aktori Zef Deda, i cili i ka dërguar edhe një tufë me lule. Gazetari e ka pyetur Krujën nëse ishte vizituar nga ndonjë përfaqësues shteti.

Në emër të tij është përgjigjur Zef Deda, i cili me nota humori është shprehur se të gjithë e kujtojnë humorin e tij dhe duan ta shohin në skenë.

Por ka pranuar më pas se askush nuk është interesuar më për të.