ASH: Ja kush i përbuz administratorët shqiptarë, zv.kryeministri i BDIsë, Duraku thotë “nuk dinë as një kërkesë të bëjnë”

Shpërndaje

Se kush i ka nënçmuar më shumë administratorët shqiptarë edhe atë në cilësinë e ministrit atëherë nuk do mend për të ditur se ai është Sadulla Duraku – Ministër për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive, citoj.

“Administratorët tonë nuk din të formulojnë as një kërkesë” -Sadulla Duraku

Ja lajmi për nënçmimin e studentëve shqiptar: Sadulla Duraku godet studentët shqiptarë: Kur vjen kuadri jonë, nuk din të bëjë as një kërkesë

Pjesërisht ndoshta edhe ka të drejt se, ai më së miri e di se çfarë kuadri kanë punësuar, ofendim dhe nënçmim më të madh asnjëherë nuk kemi dëgjuar.

Sa i takon Aleancës, dihet botërisht qëndrimi i sajë rreth kësaj çështje, Ziadin Sela gjithandej në takimet me qytetarët shqiptarë ka folur për administratorët shqiptarë që janë të diskriminuar dhe ka premtuar që Aleanca do ti avancoj të gjithë ata që kanë përvojën e duhur, kjo gjë sipas Selës do të zgjidhet përmes një ligjit për përfaqësim të drejtë.

Një herë të vetme bëhuni parimor, mos kapeni për “kashte” çe besa sa për bartje byreku i kemi pa me sytë tanë..!/ALBAZONE MEDIA/