Berat Buzhala dhe shoku i tij tallen keq me Hoxhë Elvis Naçin?! (Video)

Shpërndaje

Berat Buzhala dhe një bashkëpunëtor i tij kanë sjellë një emision të ri për fundvit në televizionin T7. Ky emision përfshinte si protagonista të gjithë personalitetet publike shqiptare, sidomos ato në Kosovë, që përqesheshin me ironi dhe humor. Por kësaj nuk i ka shpëtuar edhe hoxha dhe bamirësi i njohur Elvis Naçi.

Në një video të shkëputur në rrjetet sociale, nxirret edhe pjesa e një përgjigjeje të Elvis Naçit, ku ai i përgjigjej pyetjes së një gazetari për një temë të lidhur me fenë.