Çeliku: Mjaft iku rinia shqiptare, tash e ka radhën Artan Grubi të ikë në Gjermani

Shpërndaje

Gjyla Çeliku ka një mesazh për Artan Grubin pasi rinia shqiptare po largohet nga vendi.
Ja postimi i saj i plotë në facebook:

“Artan Grubi zgjedhjet Bilalli dhe Sela i humbën sepse BDI-ja patriotike doli nga lu*fta dhe vazhdoi n’zgjedhje lokale me Zaevin dhe “Bratot Lube” sistemin shtetëror të vde*kurit ata që ishin në mërgim ju i votuat dhe tash ende ti do pushtet?!”

Për ty s’ka më pushtet të pret Gjermania