Grabitet me ar.më ekspozitura e Bankës NLB në Shkup

Shpërndaje

Sot në mëngjes në Lagjen Gjorçe Petrov është grabitur me a*rmë ekspozitura e Bankës NLB. Nga Banka NLB bëjnë të ditur se gjithë të pranishmit, duke përfshirë edhe punëtorët janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe se Banka është në kontakt të vazhdueshëm me dëshmitarët e ngjarjes. Gjithashtu nga Banka NLB bëjnë me dije së janë në kontakt të vazhdueshëm edhe me organet e rendit për zbardhjen e plotë të rastit. Ndryshe ende nuk dihet shuma që është vjedhur në Bankën NLB.