Grubi thotë: Ali Ahmeti atë që e ka thënë në 2002 e thotë edhe sot. BDIja ndërton procese dhe i zbaton ato

Shpërndaje

BDIja si parti më e etabluar, atë që e premton edhe e realizon ka deklaruar Grubi në emisionin Argument në MTV 2.

Atë që e ka thënë Ali Ahmeti në 2002 e thotë edhe sot shprehet sekkretari organizativ i BDIsë. Sipas Grubit BDI është parti që ndërton procese dhe i zbaton ato.

Grubi tha se për BDInë nuk ka kthim nga Marrëveshja e Prespës dhe ajo e Ohrit si dhe marrëveshja e fqinjësisë së mirë.

Ali Ahmeti sipas tij është i atij lloji politikanësh që më parë pranon të humb vetë se sa të humbin shqiptarët.

Më poshtë ju sjellim intervistën e plotë: