Hoxha: Pos rrëzimit të BDIsë, shqiptarët duan ndryshimin dhe shtetin e së drejtës

Shpërndaje

Sekretari Gjeneral Arjanit Hoxha, sonte është i ftuar në ‘Rruga Drejt’ në Alsat – M, ku po diskutohet rreth koalicionimëve të mundshme parazgjedhore. Hoxha ka deklaruar se BESA për hir të të interesit të përgjithshëm pranuam koalicion trepalësh.

Hoxha ka deklaruar se nuk është puna vetëm të rrëzohet BDI-ja por edhe të sjellët ndryshimi, të vendoset shteti i së drejtës etj.

Debati i plotë: VIDEO