Kërkohej prej 4 ditësh, gjendet i vd.ekur në dhomën e hotelit një doganier nga Saranda

Shpërndaje

Një doganier është gjetur i pajetë në dhomën e një hoteli, në Sarandë.

Mësohet se vik*tima është 63 vjeç, i quajtur Janaq, dhe po kërkohej prej katër ditësh.

Në trupin e vik*timës nuk janë vërejtur shenja dhu*ne dhe paraprakisht dyshohet se vde*kja ka ardhur nga një atak kardiak.

Megjithatë policia po punon për zbardhen e plotë të shkaqeve të vdekjes së doganierit.