Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut me 101 vota “pro” votoi qeverinë e re teknike

Shpërndaje

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sapo votoi me 101 vota “pro” qeverinë e re teknike të drejtuar nga Oliver Spasovski, zëvendës kryeministër i deritanishëm dhe ministër i Punëve të Brendshme.