Lupço Georgievski kthehet në VMRO-DPMNE?

Shpërndaje

Sipas burimeve jozyrtare, VMRO-DPMNE dhe lidershipi i ri i partisë po afrohen me ish-kryeministrin dhe kryetarin e parë të VMRO-DPMNE Lubço Georgievski, përcjell FLAKA.

Disa media në Maqedoni raportuan se stafi i VMRO-DPMNE ekipohet, Lupçe Georgievski pas shumë vitesh do të mbështeste VMRO-DPMNE.

Rreth këti fakti ekziston edhe mbështetja që i dha kryetari i parë i VMRO-DPMNE Hristijan Mickoskit pas emërimit të tij si kryetar.

Në të njëjtën kohë, Mickoski ka thënë vazhdimisht në të kaluarën se Georgievski mund të bashkohet me ta në luf*tën kundër LSDM-së, duke theksuar se ai shpesh pi kafe me z.Georgievski.

Nëse kjo është apo jo e saktë, mbetet për tu parë në periudhën në vazhdim deri më 12 Prill.