Përpiqet të arratiset, futet në gypin e ventilimit (Video)

Shpërndaje

Një i dyshuar u mundua të arratiset nga gjykata pasi iu shqiptua masa e parabur*gimit për shkak të dhu*nës në familje.

Ai u fsheh në gypin e ventilimit dhe u mbulua me lesh qelqi.

Mirëpo, për shkak të lëkurës së irrituar që i shkaktoi ky material, i arratisuri lëvizi dhe u zbulua nga Policia.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Rina Mujku.