Sa çifte i mësitnoi 20-vjeçari ‘plak’ nga Podujeva?! (Video)

Shpërndaje

Yll Raçi nga Podujeva është vetëm 20 vjeç por duket shumë më i moshuar. Ai ka zgjedhur një stil më të veçantë të veshjes dhe të jetesës.

Ylli, pasi e ka përfunduar shkollën ka nisur një aktivitet interesant. Mesitninë e çifteve. Deri tash thotë se ka bashkuar 30 çifte.

Përveç këtij aktiviteti ai merr pjesë edhe në pajtimin e gjaqeve. Për këto dhe më shumë detaje, ndiqeni intervistën e plotë të Yll Raçit.

VIDEO