SKANDAL / Televizioni Shqiptar në ndërimin e motmoteve lëshon muzikë serbe (Video)

Shpërndaje

Një skandal i vërtetë po shfaqet sonte në Radio Televizionin Shqiptarë në natën e ndërimit të motmoteve pasiqë në vend që të lëshohet dhe festohet me muzikë të pastër shqipe, aty dëgjohet muzikë muzikë serbe e që është e patolerueshme pikërisht në një nga televizionet kryesore shqiptare në Tiranë që është pasqyrë e ekranit shqiptarë.

Kliko VIDEO