Tërmeti në Turqi, ministri konfirmon 4 vik.tima

Shpërndaje

Ministri i Brendshëm turk, Sulejman Sojlu ka konfirmuar se deri më tani bëhet me dije se 4 persona kanë humbur jetën dhe dy të tjerë janë pla*gosur.

Ai është shprehur:

Kemi ngritur grupe vëzhgimi, të gjithë janë në krye të detyrës. Në Sivrixhe ka 4-5 ndërtesa të shembura. Katër bashkëkombës kanë humbur jetën dhe dy janë lënduar. Në Elazig janë 10 banesa që kanë pësuar dëmtime.