Agim Krasniqi ik nga burgu i Shtipit

Shpërndaje

Televizioni Alfa njofton se Agim Krasniqi prej dje ndodhet në arrati dhe nuk është kthyer në burgun e Shtipit. Krasniqi, sipas këtij televizioni, ishte liruar që ta kalojë vikendin në shtëpi, por meqë dje nuk është kthyer në burg ai udhëhiqet si i arratisur dhe policia ka filluar ta kërkojë.

Lajmin e plotë mund ta lexoni në këtë LINK.