Borë si në Alaskë: Komuna hap ‘tunele’ në Kamenicë për ta liruar rrugën (Foto)

Shpërndaje

Temperaturat e ulëta, reshjet e borës dhe erërat e fuqishme kanë shkaktuar probleme të mëdha në shumë komuna të vendit.

Njëra nga komunat ishte edhe Kamenica ku sasia e madhe e borës që ka rënë, ka shkaktuar vështirësia në komunikacion.

Por sasia e borës si duket ka qenë më së shumti në fshatin Kikë të Kmenicës, ku kryetari i kësaj komune Qëndron Kastrati ka postuar një foto nga Kika, ku shihet një sasi e madhe borës në këtë vend.

Ja postimi: