I vetmi lider nga Tetova, Kasami nga Lëvizja BESA në Strimnicë pritet me duartrokitje! (Foto)

Shpërndaje

Sonte Lëvizja BESA, dhe lideri i saj Bilall Kasami ka pasur takim rasti me qytetarët e f.Strimnicë, por nga pamjet që kemi marr duket si me qenë tubim para zgjedhor, njofton ALBAZONE MEDIA.

Qyetarë të shumtë kanë duartrokitur gjatë hyrjes në një kafene të këtij fshati. të vetmin lider nga Tetova, Bilall Kasamin e Lëvizjes BESA.

Edhe një herë qytetarët e Strimnicës kanë treguar se janë mikpritës me ZEMËR dhe kanë treguar respektin e veçantë për partinë e vetme opozitare siç është LËVIZJA BESA.

Një citim të një anëtari të lartë të kryesisë së BESËS: Aty ku shkon për vizitë rasti Lëvizja BESA dhe kryetari Bilall Kasami grumbullohen aq shumë njerëz sikur në tubime partiake.
Faleminderit Strimnicë për mikpritjen dhe respektin!