Kasami dëgjon nga afër hallet e tetovarëve (Foto)

Shpërndaje

“Sonte kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami qendroi në lagjen Teteks-1 në Tetovë, ku ndëgjoi drejtpërdrejtë hallet e qytetarëve dhe u spjegoi situatën aktuale politike dhe rolin e Lëvizjen BESA në skenën politike.” – shkruhet në kumtesën e BESËS në Tetovë.