‘Mos i paguani borxhet e rrymës’, Zaevi premton: Do ua falim borxhet 200 mijë qytetarëve (Video)

Shpërndaje

Kryeministri Zaev thotë se qeveria do tua pastrojë llogaritë e rrymës mbi 200 mijë qytetarëve në vlerë prej 110 milione euro.

Kryeministri Zaev njoftoi fshirjen e borxheve të energjisë elektrike që janë bërë deri në vitin 2006 për 200,000 qytetarë dhe familje që janë bllokuar në një labirint përmbaruesish dhe llogari të bllokuara.

Video: