Një polic vr.itet me pesë plu.mba në Veles

Shpërndaje

Sipas informacioneve të ‘TV 24’, sot polici dhe kolegia e ti kanë qenë për kontroll në kishë ‘Sveti spas’ pas denoncimit se banorë të lagjes rome ‘Ramina’ vazhdimisht po kryejnë vjedhje të çantave nga personat që vinë në kishë.

Sipas informacioneve të ‘TV 24’, sot polici dhe kolegia e ti kanë qenë për kontroll në kishë ‘Sveti spas’ pas denoncimit se banorë të lagjes rome ‘Ramina’ vazhdimisht po kryejnë vjedhje të çantave nga personat që vinë në kishë.

Informacionet janë se pas një ndërhyrje mes policëve dhe një nga të dyshuarit për vjedhje ndërsa ky i fundit ka arritur t’i marrë pistoletën dhe të përdorë armën e policit me pesë plu*mba. Katër plu*mba kanë përfunduar në barkun e policit, ndërsa plu*mbi i pestë në gjurin e policit.

Lajmin e vërtetuan nga SPB Veles ndërsa polici është bartur në klinikat e Shkupit.