Taravari: Këshilla për prevenim nga Corona virusi, në gjuhën shqipe (Foto)

Shpërndaje

Ish ministri i shëndetësisë, Arben Taravari i del në ndihmë ministrisë përkatëse që këshillat për prevenim nga Corona virusi, në gjuhën shqipe t’i vendos në ueb faqen e saj, përcjell ALBAZONE MEDIA.

Postimi i plotë i tij:

Këshilla për prevenim nga Corona virusi, në gjuhën shqipe.

Uroj që Ministria e shëndetsisë, këtë që e përktheu dhe e pregaditi Aleanca për shqiptarët të vendos në ueb faqen e saj…