Trupat e pesë anëtarëve të familjes Bllaca në Cërrnicë të Gjilanit, pas pak nis va.rrimi (Foto)

Shpërndaje

Pesë anëtarët e familjes Bllaca nga Gjilani do të va*rrosen në fshati Cernicë. E dyshuara për vr*asjen e katërfishtë policja Valdete Bllaca, dyshohet se vr*au nënën, babin dhe dy vëllezërit, e më pas veten.

Ndërsa gjatë së mërkurës në Gjilan kanë qëndruar Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu dhe drejtori i policisë Rashit Qalaj. Ministri i MPB-së, Agim Veliu tha se do të punohet shumë për të zbardhur ky rast.

Ndërkohë, Polica ka konfirmuar se e ndjera Valdete Bllaca kishte mbajtur disa seanca trajtimi te psikologu. Për këto arsye i ishte marr arma zyrtare, ndërsa ishte angazhuar kryesisht në punë administrative.